Yvonne

Mijn naam is Yvonne Koops, ik ben geboren in 1960 in Den Helder en na vele verhuizingen nu al heel lang woonachtig in Oost-Souburg. Ik ben getrouwd met Fons en samen hebben wij 3 volwassen zoons. We hebben 1 schoondochter en 2 prachtige kleindochters. Een hele rijkdom dus waar we volop van genieten😊. Wekelijks passen we minstens 1 dag op de dametjes en dat is altijd weer een feestje. Heel gezellig en waardevol!

Op 28 mei 2001 ben ik op Grote Haas komen werken. Na ruim 20 jaar vind ik het nog steeds een feestje om lekker met de kinderen bezig te zijn. Daarbij heb ik fijne collega’s om mee samen te werken.

Voordat ik op Grote Haas ben gaan werken heb ik verschillende andere dingen in de zorgsector gedaan. In 1978 begonnen op toenmalig Vijvervreugd (later Arduin) met mensen met een verstandelijke beperking. Later een paar jaar ziekenverzorging en daarna weer een poosje terug naar Arduin. Tot ik in 2001 eindelijk in de kinderopvang kon gaan werken.

Thuis ben ik graag creatief bezig. Ik vind het heerlijk om met allerlei materialen bezig te zijn. Pottenbakken, edelsmeden, sieraden maken met kralen en metalen, kliederen met verf en stempels, werken met stof…alles vind ik leuk! Momenteel ben ik voornamelijk bezig met haken : sjaals, dekens, popjes en beestjes, kroonluchters en andere huis deco. Soms gewoon om te kijken of ik iets kán. Samen is het vaak net iets leuker en daarom spreek ik regelmatig met een paar creatieve vriendinnen af om samen “aan de knutsel” te gaan. Dat onze mannen dan oordoppen nodig hebben, tja…dat is niet óns probleem, hahaha!