BSO & Peutergroep VSV

Op de VSV locatie hebben we een peutergroep en 2 BSO groepen. De peutergroep en BSO wordt aangeboden in het buitenlokaal en de BSO8+ wordt aangeboden in een lokaal van school. In 2024 zullen er nieuwe units worden geplaatst op het schoolplein waarin we alles op 1 mooie vernieuwde locatie hebben.

De peutergroep

De peutergroep is van 2-4 jaar en hier bieden we voorschoolse educatie aan. We bereiden kinderen spelenderwijs voor op school. Er kunnen 16 kinderen komen spelen. De kinderen die na de peutergroep naar de VSV doorstromen gaan in de ochtend met de pedagogisch medewerker oefenen in de startgroep op school de overige kinderen blijven op de groep spelen en krijgen hier een spel aanbod.

Vanuit de peutergroep kunnen kinderen doorstromen naar iedere andere school, deze is niet alleen voor kinderen van de VSV.

BSO

Onze BSO bestaat uit 2 groepen in de leeftijd van 4-13 jaar. We splitsen deze kinderen in een jonge en oudere groep. Op beide groepen is het spelaanbod aangepast aan de leeftijden die er die dag zijn.

We spelen graag buiten op het schoolplein van de VSV, maar we gaan ook zeker graag op pad met de kinderen naar het bos/strand of bv de speeltuin. In de vakantie hebben we een speciaal programma met allemaal leuke activiteiten zoals bv een speurtocht, cakejes versieren, knutselactiviteiten of sport en spel activiteiten.

Onze BSO staat voor vrij spel omdat ze op school al genoeg hebben moeten doen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om na school tijd lekker te ontspannen. Sommige kinderen willen buiten spelen, anderen tekenen/knutselen, met de auto’s, spelletjes doen of in de poppenhoek spelen. Er is voor diverse interesse speelgoed.

Als we op de groep zijn wordt er op beide groepen fruit gegeten en thee gedronken en ondertussen afspraken gemaakt over wie wat wil gaan doen die middag.

Tarieven

De tarieven op de VSV liggen ook anders:

  • Peutergroep €10,25
  • BSO inclusief vakantie bundel €9,12
  • BSO exclusief vakantie bundel €10,24
  • BSO flex exclusief €10,24
  • BSO flex inclusief vakantie bundel €9,54

Pedagogisch werkplan

Bekijk het pedagogisch werkplan

Contact informatie

Vestiging:BSO & Peutergroep VSV
Straat & nummer:Govert Flincklaan 1
Postcode:4383 WB Vlissingen
Telefoon:
Mobiel:0639846011

Handige informatie

Inschrijven Lien! / Grote Haas

U kunt uw kind inschrijven via onderstaande knop, ook als u nog in verwachting bent.

Let op! Als u op de inschrijfknop drukt wordt u doorverwezen naar een nieuwe pagina. 

Inschrijven Peutergroep / BSO VSV