BSO Lien!

Buitenschoolse opvang Lien! zit op de hoek van de Scheldestraat en de Bouwen Ewoutstraat naast OBS de Branding.

Onze BSO locatie bestaat uit 2 groepen. De beneden groep bestaat uit maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar. In de bovengroep kunnen maximaal 11 kinderen komen spelen in de leeftijd van 7-13 jaar. Op beide groepen is het spelaanbod aangepast aan de leeftijden die er die dag zijn.

We spelen graag op het schoolplein van de Branding. We hebben 2 grote kliko’s met ballen, tennisrackets, kleden om hutten te bouwen en nog veel meer. Deze nemen we mee als we buiten gaan spelen. Maar we gaan ook zeker graag op pad met de kinderen naar het bos/strand of bv de speeltuin. In de vakantie hebben we een speciaal programma met allemaal leuke activiteiten zoals bv een speurtocht, cakejes versieren, knutselactiviteiten of sport en spel activiteiten.

Onze BSO staat voor vrij spel omdat ze op school al genoeg hebben moeten doen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om na school tijd lekker te ontspannen. Sommige kinderen willen buiten spelen, anderen tekenen/knutselen, met de auto’s, spelletjes doen of in de poppenhoek spelen. Er is voor diverse interesse speelgoed. In de bovengroep hebben we zelf een heuse chill hoek waar de kinderen samen kunnen chillen en beneden een heerlijke Tipi waar we kunnen chillen of boekjes lezen.

De pedagogisch medewerkers halen de kinderen zelf van school met de gocab/bakfiets, lopend en soms met de auto. Als iedereen op de BSO is splitsen we op in de boven en beneden groep. Op rustige dagen en in vakanties kan het zijn dat we met alle kinderen beneden spelen. Als we op de groep zijn wordt er op beide groepen fruit gegeten en thee gedronken en ondertussen afspraken gemaakt over wie wat wil gaan doen die middag.

Van de volgende scholen halen wij kinderen op.

  • Branding
  • Wissel
  • VSV
  • Ichtus School
  • Frans Naerebout
  • Het Vlot
  • De Ravensteinschool
  • St Jozef school

Vestiging: Buitenschoolse opvang Lien!
Straat & nummer: Scheldestraat 37
Postcode: 4381 RR Vlissingen
Telefoon: 0118-851812
Mobiel: 06 31538021

Handige informatie

Inschrijven Lien! / Grote Haas

U kunt uw kind inschrijven via onderstaande knop, ook als u nog in verwachting bent.

Let op! Als u op de inschrijfknop drukt wordt u doorverwezen naar een nieuwe pagina. 

Inschrijven Peutergroep / BSO VSV