Peninah

Peninah Derckx-Barentsen pedagogisch medewerker  bij Lien!

Samen met mijn gezin woon ik in het leuke Oost-Souburg. Met mijn man Joris heb ik twee kinderen. Mylo (2018) en Bowie (2021). Op mijn vrije dagen besteed ik natuurlijk veel tijd met mijn gezin door. Heerlijk wandelen in het bos, dagjes weg en vooral genieten van het leven. Met vrienden doe ik een terrasje of gezellig een avond spelletjes.

Ik werk nu al een aantal jaar (sinds 2019) bij Lien! en ga iedere dag met plezier naar mijn werk toe. Elke dag is weer anders met alle kinderen, er valt altijd wat te beleven. Ik werk zowel op het kinderdagverblijf als op de BSO. De liefde die kinderen aan je geven is speciaal. De verzorging voor de baby’s en het educatieve aan de wat oudere maakt een dag heel divers. Ik speel graag een potje voetbal mee op de BSO en verlies nogal eens met memorie, haha.

Ieder kind is speciaal en dit wil ik ze ook graag meegeven. Ik breng mijn positiviteit over aan ze en ondersteun de kinderen met vallen en opstaan. Met een voldaan gevoel ga ik dan weer naar huis. De vrijheid die wij bij Lien! hebben is erg fijn. Als het mooi weer is pak ik de bakfiets of gaan we wandelen naar het strand.