Eveline

Eveline

Ik ben Eveline, ik ben getrouwd met Ronald. We hebben twee zonen: Koen (14-03-2008) en Mats (14-03-2010). Ik houd erg van gezelligheid en dingen ondernemen zoals vakantie, bioscoop, wandelen, uit eten en daarnaast ben ik in mijn vrije tijd het liefst leuke dingen aan het doen met ons gezin of vriendinnen.

Na een aantal jaar met veel plezier als gastouder te hebben gewerkt, besloot ik in 2011 om het nog iets professioneler aan te gaan pakken en mijn eigen kinderdagopvang te beginnen. In mei 2011 startte ik de 1 KDV locatie in de badhuisstraat, in 2012 kwam hier een BSO locatie bij in de Scheldestraat (die inmiddels uit 2 groepen bestaat) en in 2022 hebben we kinderdagverblijf Grote Haas over genomen en zo bestaat kinderopvang in middels uit 3 locaties.

Naast mijn ervaring als gastouder werk ik al ruim 25 jaar met kinderen. Voor kinderopvang Lien! werkte ik met verstandelijk of lichamelijk beperkte kinderen in de thuis situatie maar ook in een woonvorm van Juvent met kinderen die om diverse redenen niet meer thuis konden wonen.

Ik vind dat kinderen zich in een prettige, veilige omgeving op hun eigen tempo moeten kunnen ontwikkelen. Door middel van activiteiten en spelen, leren kinderen heel veel. Ik vind het heerlijk om in te spelen op de ontwikkelingswereld van kinderen, te zien wat ze kunnen en hen dingen aan te leren, dit doe ik graag met een beetje humor. Het is super om grote of kleine activiteiten te ondernemen met kinderen, naar de markt om het fruit, naar de kinderboerderij, voetballen, boekjes lezen op de bank, wat knutselen, of met een visnet naar het strand. Het is heerlijk om te zien hoe kinderen jong en oud genieten van deze ervaringen en vaak stiekem zonder dat ze het door hebben ook een heleboel van te leren. Ik vind het erg belangrijk om goed contact te hebben met de ouders zodat wij als team goed weten wat er speelt en vragen snel beantwoord kunnen worden. Ik werk hierom zelf ook wekelijks op alle locaties zodat ik alle kinderen en ouders persoonlijk leer kennen. Vanuit dit perspectief is ook de visie van kinderopvang Lien! ontstaan een professionele, kleinschalige en een persoonlijke opvang waarin het belang van het kind centraal staat.