Leidsters


Eveline Luchtmeijer (18-11-1979), eigenaresse van Lien!
Ik ben getrouwd met Ronald. We hebben twee zoontjes: Koen (14-03-2008) en Mats (14-03-2010). Ik houd erg van gezelligheid en dingen ondernemen zoals vakantie, bioscoop, wandelen, uit eten en daarnaast ben ik in mijn vrije tijd het liefst leuke dingen aan het doen met ons gezin.
Na een aantal jaar met veel plezier als gastouder te hebben gewerkt, besloot ik in 2011 om het nog iets professioneler aan te gaan pakken en mijn eigen kinderdagopvang te beginnen. Hierbij ontstond het idee voor Kinderdagopvang Lien!.
Naast mijn ervaring als gastouder werk ik al ruim 18 jaar met kinderen. Eerst op een dagverblijf voor verstandelijk beperkte kinderen in Goes, daarna een aantal jaar in een woongroep van Juvent en nu al ruim 10 jaar in de gespecialiseerde thuiszorg. Met de taken begeleiden, ondersteunen, en ontlasten van ouders en kinderen met een beperking bijvoorbeeld Autisme, Downsyndroom, Spina Bifida, sociaal/emotionele achterstand, verstandelijk/lichamelijke beperking. Omdat ik kinderopvang Lien! ben begonnen ben ik dit werk aan het afbouwen en heb ik momenteel nog ��n gezin waar ik werk, omdat ik het hier heel erg naar mijn zin heb wil ik dit graag blijven combineren.
Ik vind dat kinderen zich in een prettige, veilige omgeving op hun eigen tempo moeten kunnen ontwikkelen. Door middel van activiteiten en spelen, leren kinderen heel veel. Ik vind het heerlijk om in te spelen op de ontwikkelingswereld van kinderen, te zien wat ze kunnen en hen dingen aan te leren, dit doe ik graag met een beetje humor. Het is super om grote of kleine activiteiten te ondernemen met kinderen, naar de markt om het fruit, naar de kinderboerderij, voetballen, boekjes lezen op de bank, wat knutselen, of met een visnet naar het strand. Het is heerlijk om te zien hoe kinderen jong en oud genieten van deze ervaringen en vaak stiekem zonder dat ze het door hebben ook een heleboel van te leren. Ik vind het erg belangrijk om goed contact te hebben met de ouders zodat wij als team goed weten wat er speelt en vragen snel beantwoord kunnen worden. Ik werk hierom zelf ook regelmatig op de KDV en BSO groep zodat ik alle kinderen en ouders persoonlijk leer kennen. Vanuit dit perspectief is ook de visie van kinderopvang Lien! ontstaan een professionele, kleinschalige en een persoonlijke opvang waarin het belang van het kind centraal staat.
Diploma's:
Sociaal Pedagogisch werk (MBO niveau 3), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (HBO), EHBO diploma met BHV certificaat
Amber Kuiper (21-7-1981, leidster bij Lien!
Ik woon in Oost Souburg samen met mijn kinderen Charys (05-02-2002), Quincy (28-08-2009), Jesselyne (25-09-2016) en Sarayah (09-10-2018).
Ik kom elke dag met plezier naar mijn werk en vind het geweldig om met kinderen te werken. Het is vooral leuk om met de kinderen te spelen en te knutselen.
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn kinderen leuke dingen te gaan doen zoals zwemmen, wandelen, fietsen en naar de speeltuin gaan.
Diploma's:
Sociaal Pedagogisch werk (MBO niveau 3), EHBO diploma met BHV certificaat
Marijke Baert (19-8-1991), leidster bij Lien!
Samen met mijn man en dochter Liv (13-06-2018) woon ik in Middelburg.
Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken omdat ze me iedere dag weer verassen. De leuke gesprekken die we voeren, het spelen maar ook zeker het knuffelen, de flesjes geven en alle andere taken die hierbij komen kijken.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om series te kijken, te winkelen, lekker uit eten te gaan, met mijn vriendinnen af te spreken, maar waar mijn vriend en ik nog het meest gek op zijn is reizen en we hopen dan ook nog veel van de wereld te zien!
Diploma's:
Sociaal Pedagogisch werk (MBO niveau 3), Sociaal Pedagogisch werk (MBO niveau 4), EHBO en BHV diploma
Chantal (30-10-1993), leidster bij Lien!
Ik woon samen met mijn vriend in Oostkapelle.
Ik werk flexibel op het KDV en de BSO. Ik vind allebei de doelgroepen heel leuk. Met de oudste lekker actief bezig zijn en met de kleinste heerlijk knuffelen.
In mijn vrije tijd doe ik vaak leuke dingen met vriendinnen. Ook besteed ik mijn vrije tijd graag bij mijn paard. Naast mijn werk bij Lien! fotografeer ik graag. Ik heb thuis een studio waar ik veel leuke kindjes mag fotograferen.
Diploma's:
Onderwijsassistent (MBO niveau 4), EHBO en BHV diploma
Jorina (13-11-1991), leidster bij Lien! (invalkracht)
Samen met mijn vriend woon ik in Arnemuiden.
Werken met kinderen is mijn passie. Ik ga altijd met een glimlach naar huis door de vrolijkheid van de kinderen. Lekker knuffelen, een fles geven, zingen of boekjes lezen en verhalen van de kinderen aanhoren.
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen en mijn vriend. Ook ben ik een familiemens en ga ik graag langs mijn opa en oma. Soms even sporten doet mij ook erg goed.
Diploma's:
Sociaal Pedagogisch werk (MBO niveau 3) EHBO en BHV diploma
Constance (11-01-1972), leidster bij Lien!
Mijn naam is Constance van der Eijk 11-01-1972 . Ben getrouwd met Wim en moeder van Luuk 14-07-2003 en Bas 10-07-2007.
In mijn jongere jaren heb ik met veel plezier 2 jaar als vaste invalkracht en 4 jaar fulltime als pedagogisch medewerkster gewerkt op diverse kinderdagverblijven in Vlissingen en Biggekerke.
Toen Eveline me vroeg of ik tijdelijk wilde invallen op de BSO en het KDV twijfelde ik geen moment. Vind het erg leuk om mijn oude vak weer op te pakken!
Heerlijk dat Lien kleinschalige opvang bied zodat er tijd is om met de kinderen te spelen, voor te lezen, knuffelen en zingen.
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om leuke dingen met mijn gezin te ondernemen, te lezen, tuinieren en te wandelen. In september staat de halve van Vrouwenpolder weer in de agenda dus daar train ik op dit moment voor.
De komende tijd kunt u mij binnen Lien nog geregeld tegen komen, graag stel ik me dan nog even persoonlijk voor. Tot ziens!
Diploma's:
HBO SPH en EHBO diploma
Shona, leidster bij Lien!
Beste ouders/verzorgers,
Mijn naam is Shona Taniwel. Ik heb de afgelopen twee jaar stage mogen lopen bij Lien zowel op het kinderdagverblijf als op de buitenschoolse opvang. Ik heb toen mijn diploma behaald als pedagogisch medewerker en in de zomervakantie van 2018 heb ik mogen werken bij Lien. Hierna ben ik begonnen aan een opleiding om mezelf als pedagogisch medewerker te specialiseren. Ik ben gebleven bij Lien als stagiaire en leidster. Eind Mei hoop ik mijn diploma als gespecialiseerd pedagogisch medewerker te behalen. Ik zal hierna bij Lien blijven en in de zomervakantie het team blijven versterken.
Vianne, leidster bij Lien!
Ik woon alleen in Vlissingen. Ben graag buiten, lekker wandelen of fietsen, naar het strand. Naar de sportschool voor groepslessen, lekker ontspannen met een lesje bodybalance of een lesje rpm. Foto's maken van de natuur. Afspreken met vriendinnen, zoals een hapje/drankje doen, concerten bezoeken, dagje weg/dagje winkelen. Ik heb al een aantal actieve en mooie single-vakanties gedaan, een paar verre en een paar in Europa.
Na 13 jaar in de ouderenzorg te hebben gewerkt, verzorgingshuis Scheldehof in Vlissingen en daarna 5 maanden op Nieuw Scheldehof (de Plaatwerkerij) op de afdeling beschermd wonen, ben ik toe aan iets nieuws en bleef het in me hoofd zitten om met kinderen te willen werken. En zoals ze zeggen, ouderen worden weer kinds. Sommige die je ook helpt met naar toilet gaan of verschonen, helpen met eten, knutselen, kleuren etc. Maar echt met kinderen werken, is toch heel anders en leuker, de vrolijkheid en enthousiasme van kinderen, de leuke uitspraken, spelen, het bezig zijn met de kinderen.
Diploma's:
Verzorgende IG en Medewerker Maatschappelijke Zorg Niveau. EHBO en BHV certificaat
Peninah, invalkracht bij Lien!
Hallo iedereen, Mijn naam is Peninah Derckx-Barentsen en ik ben 22 jaar. Ik woon samen met mijn man Joris en ons zoontje Mylo van 8 maanden in Vlissingen. Ik houd ervan om met mijn gezin naar buiten te gaan en plekken in Nederland te bezoeken. Ook gaan wij elk jaar naar het mooie Noorwegen toe om vakantie te houden bij mijn schoonouders die daar wonen. Een terrasje pakken of winkelen met vriendinnen zeg ik ook geen nee tegen!
Ik heb zojuist de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4 afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik op 3 verschillende kinderdagverblijven/BSO�s gewerkt en heb ik hierdoor veel kennis kunnen op doen. Ik heb met alle leeftijden gewerkt en vind ook alle leeftijden even leuk! Met de kleinste lekker knuffelen en verzorgen, en met de oudere spelletjes doen en kletsen. Ik kijk er naar uit om bij Lien! aan de slag te gaan op het kinderdagverblijf en de BSO. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen naar buiten te gaan, activiteiten mee te doen en zo samen een leuke dag te beleven.
Diploma's:
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4.